Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل گمرک ایران از دستاورد‌ها و تولیدات دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه تولید دستگاه‌ها و نرم افزار‌های کنترلی بازدید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس کل گمرک ایران از دستاورد‌ها و تولیدات دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه تولید دستگاه‌ها و نرم افزار‌های کنترلی بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازدید با حضور سید رضا غفاریان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و محمد احمدی مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه و معاونین، سرپرست اداره کل حراست و امور انتظامی و مدیران کل حوزه ریاست کل و توسعه و تجهیز گمرک برگزار شد.


در ابتدای این بازدید غفاریان معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به تشریح دستاورد‌ها و تولیدات دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیر کبیر در زمینه تولید دستگاه‌ها و نرم افزار‌های کنترلی پرداخت و با اشاره به سبد محصولات فناور صنعتی و دانش بنیان در حوزه پایش گمرکی؛ سامانه اسکنر خودرویی برای اسکن و بازرسی محیطی و کشف کالای قاچاق، دستگاه بازرسی تلفیقی (عبوری و پس پراکنده) برای اسکن چمدان را از جمله دستاورد‌های دانشگاه صنعتی امیر کبیر در حوزه پایش گمرکی توصیف کرد.


معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار امیدواری کرد این بازدید سرآغاز همکاری‌های استراتژیک بین گمرک و دانشگاه صنعتی امیر کبیر شود.


مقدسی رئیس کل گمرک ایران از نزدیک در جریان آخرین دستاورد‌های دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیر کبیر در زمینه تولید دستگاه‌ها و نرم افزار‌های کنترلی قرار گرفت و غفارزاده مدیر این پروژه، گزارشی از آخرین دستاورد‌های این دانشگاه در حوزه دستگاه‌های پیشرفته کنترلی ایکس ری خودرویی و چمدانی به صورت میدانی به رئیس کل گمرک و هیات همراه ارائه کرد.


مقدسی رئیس کل گمرک ایران در حاشیه این بازدید با اشاره به سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، تلاش‌ها و دستاورد‌های دانشگاه صنعتی امیر کبیر در زمینه تولید دستگاه‌ها و نرم افزار‌های کنترلی را قابل تحسین توصیف و از اقدامات خوب این دانشگاه در خصوص تجهیزات کنترلی پیشرفته استقبال کرد.


وی افزود: علاوه بر موضوع خروج ارز از کشور، موضوع پشتیبانی دستگاه‌های کنترلی پیشرفته ایکس ری نیز از دیگر مشکلات است که با تامین این دستگاه‌ها از داخل کشور این مشکلات نیز برطرف می‌شود. اولویت گمرک استفاده از تولیدات با کیفیت داخلی می‌باشد.

 

در این بازدید رئیس کل گمرک ایران و هیات همراه از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و نحوه عملکرد تجهیزات کنترلی پیشرفته تولیدی دانشگاه صنعتی امیر کبیر در خصوص کشف کالا‌های قاچاق جاساز شده از جمله مواد مخدر قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر یازدید گمرک دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیر کبیر دانشگاه صنعتی امیرکبیر رئیس کل گمرک ایران دستاورد های دانش دستاورد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۳۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی

رئیس کل گمرک گفت: اعمال کنترل‌های هوشمند در گمرکات مرزی کشور و مناطق آزاد و ویژه نیازمند استقرار ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در مبادی ورودی است.

به گزارش ایرنا از گمرک، محمد رضوانی‌فر با اشاره به دشواری شرایط کار کارکنان گمرک در مناطق مرزی و محروم بر ضرورت تجهیز اماکن گمرکی تاکید و خواستار حمایت جدی از گمرک در تجهیز امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شد.

وی با اشاره به حجم کالاهایی که از مناطق آزاد و ویژه به گمرکات داخلی ترانزیت می‌شود، تجهیز متناسب و همسطح تمام گمرکات را در جهت ساماندهی تجارت کشور یک ضرورت برشمرد.

رئیس کل گمرک ایران افزود: وضعیت گمرکات خصوصاً در نواحی مرزی می‌بایست متناسب با حجم تجارت خارجی کشور ارتقا یابد و این امر نیازمند توجه و حمایت جدی نهادهای تصمیم‌گیر است.

رضوانی‌فر تاکید کرد: در گمرکات کشور در دو سال گذشته به اندازه تمام مدت زمان قبل از آن، دستگاه آشکارساز کامیونی نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، با این حال، گمرک کماکان نیازمند تجهیز به دستگاه‌های آشکارساز است.

وی نیز در این دیدار از تبیین نیازمندی‌های اساسی کشور استقبال کرد و افزود: این تبیین چنانچه منطقی و مستدل مطرح شود می‌تواند به یک گفتمان در محافل مدیریتی کشور تبدیل شود و قابلیت تحقق آن را افزایش دهد.

کد خبر 749967

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس قوه قضائیه از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • بازدید رئیس قوه قضاییه از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • هر چه سریعتر نسبت به نواقص و ناهماهنگی های موجود در گمرک شهیدرجایی اقدام شود
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از نمایشگاه دستاورد‌های نیروی دریایی سپاه در بندرعباس
  • بازدید رئیس قوه قضاییه از نمایشگاه دستاورد‌های نیروی دریایی سپاه در بندرعباس
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی