Web Analytics Made Easy - Statcounter

«موسی احمدی» روز جمعه درباره مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین گفت: در این مذاکرات موضوع اعتماد و عدم اعتماد مطرح نیست؛  همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند ما اعتمادی به غربی‌ها نداریم مگر اینکه در عمل اثبات کنند که به تعهدات خود عمل می کنند.

نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه افزود: تیم  مذاکره کننده کشورمان همفکر و همگراست و اعضای تیم ویک هدف مشترک دارند و با توجه به عزت، حکمت و مصلحت و حفظ اقتدار نظام، به دنبال مطالبات بحق ملت ایران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما به صراحت اعلام کردیم اگر بناست مذاکرات واقعی صورت گیرد و عملیاتی شود باید طرف غربی حُسن نیت خود را نشان داده و همه تحریم ها را لغو کند در اینصورت مذاکرات جدی  است و به نتایجی مطلوب هم خواهد رسید.

بیشتر بخوانید:

نوباوه:وقتی حاکمیت مذاکره را می پذیرد مجلس هم تابع همه مواضع جمهوری اسلامی است دلیل صحبت های مشکوک طرفین در مذاکرات برجامی / آمریکا چگونه مذاکرات را رصد می کند؟

احمدی با بیان اینکه ایران  مذاکره را برای مذاکره نمی خواهد، اظهار داشت: اگر طرف غربی بخواهد همانند دولت گذشته با ما رفتار کند و مذاکرات را به سمت  فرسایشی پیش ببرد و یا مطالباتی را مطرح کند که با ارزش‌های سیاسی ما همخوانی ندارد،   قطعا مذاکرات به جایی نخواهد رسید.

وی با بیان اینکه غربی ها باید حُسن نیت خود را اثبات کنند، گفت: بارها مسوولان وزارت امورخارجه و تیم مذاکره کننده اعلام کردند اگر طرف مقابل به تعهداتش عمل کند، ما در مذاکرات جدی هستیم در غیر اینصورت مذاکره هم زمان و موقعیتها را از ما خواهد گرفت و نتیجه ای هم برای آنها نخواهد داشت.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه مجلس اخبار مربوط به حوزه مذاکرات را به صورت دقیق رصد میکند گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و نمایندگان اقدامات مذاکره کنندگان را تحت نظر دارند و وقتی مذاکرات به سمت و سوی عزت و اقتدار نظام پیش می رود  و مشکلات کشور را حل می کند مجلس با تمام توان از تیم مذاکره کننده حمایت می کند.

احمدی در بخش دیگری از این گفت و گو درخصوص رعایت الزامات موفقیت در هر مذاکره ای با اشاره به «معاهده ارزنه الروم»  که بین ایران و عثمانی منعقد شد، گفت: در آن مقطع مذاکرات امیر کبیر با دولت عثمانی در مورد اختلافات فی مابین  چهار سال به طول انجامید و منجر به قطعنامه‌ای شد که در نهایت عزت و اقتدار کشور را به همراه داشت.

وی افزود: اگر بخواهیم در این مذاکرات با عزت و اقتدار جلو برویم نباید توقع داشته باشیم که تیم مذاکره در مدت یک هفته یا ماه بخواهند به نتیجه مطلوب برسند و یا دستاورد ملموسی داشته باشند باید به این تیم فرصت دهیم تا با درایت و تدبیر و برنامه ریزی جلو برود و به اهداف مورد نظر دست پیدا کند.

231

کد خبر 1585661

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم مذاکره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : تنوع افکار و تضارب آرا، ایرادات قوانین را به حداقل می‌رساند و کارایی آن‌ها را افزایش می‌دهد و مشکل زمانی به وجود می‌آید که اختلاف نظر به بن‌بست و عدم پیشرفت کار منجر شود.

علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجوگفت : اختلاف نظر در مجلس تا زمانی که به پیشرفت قانون‌گذاری و حل مشکلات مردم کمک کند، مثبت است.

وی افزود: تنوع افکار و تضارب آرا، ایرادات قوانین را به حداقل می‌رساند و کارایی آن‌ها را افزایش می‌دهد و مشکل زمانی به وجود می‌آید که اختلاف نظر به بن‌بست و عدم پیشرفت کار منجر شود.

عباسی اظهار داشت : وظیفه اصلی مجلس، قانون‌گذاری و نظارت بر عملکرد دولت است، نه پرداختن به حاشیه‌ها و مسائل فرعی است و باید وحدت و انسجام در مجلس برای حل مشکلات مردم وجود داشته باشد.

وی افزود : تغییر در هیئت رئیسه مجلس امری طبیعی است و نمایندگان جدید با دیدگاه‌های تازه می‌توانند در راس مجلس قرار بگیرند.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : احتمال اینکه یک گروه به تنهایی ریاست مجلس را تعیین کند بعید است و اتحاد گروه‌ها برای این کار لازم است.

دیگر خبرها

  • ارتش ایران در اوج آمادگی و اقتدار است
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • اظهارات رئیسی درباره انتخابات مرحله دوم مجلس
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • رئیسی خواستار فراهم کردن زمینه حضور گسترده‌تر مردم در انتخابات مجلس شد
  • تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی