Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حسین مرعشی، دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی در یک نشست مجازی در کلاب هاوس: آقای هاشمی در مدیریت کشور، دو سال دستش باز بود، ولی بعد از آن، وارد چالشهایی با برخی جناح‌های سیاسی شد. آقای شمخانی از من پرسید:" آقای هاشمی را چه شده؟ من به شوخی گفتم:"حتماً از سرنوشت امیرکبیر خیلی ترسیده و درس گرفته و نباید سر از حمام فین در بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

برنامه اول توسعه، در زمان ریاست مجلس آقای هاشمی تصویب و در دولت خودش هم اجرایی شد. رشد اقتصادی سال اول ۱۳/۵ و سال دوم، ۱۱/۵ درصد بود و رشد متوسط ۵ سال،۷/۶ دهم درصد شد. 

برنامه دوم را مجلس چهارم از برنامه تعدیلی  با برنامه تثبیت عوض کرد. بنابراین رشد اقتصادی کشور، از متوسط ۷/۶ به ۲/۵ درصد کاهش داده شد. یعنی دیگر عملاً برنامه آقای هاشمی نبود.اگر با همان فرمان ادامه می دادیم، امروز تولید ناخالص ایران دو برابر عربستان و دو و نیم برابر ترکیه می‌شد.

اینکه یک کشور در طول ۴۰ سال،نرخ رشد اقتصادی‌اش به طور متوسط ۱/۵ باشد، اسم این را که برنامه توسعه نمی‌توانیم بگذاریم.

23231

کد خبر 1576752

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بسیج آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۰۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است

داود شایقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: عوامل موثر در شاخص بهره وری نیروی کار آموزش و تخصص گرایی است که هم در استخدام نیروها و هم به کارگیری نیروهای جدید سعی شده تا شرایط بهتری را در استان شاهد باشیم.

وی به نرخ شهرنشینی نیز در اردبیل اشاره و خاطرنشان کرد: نرخ شهرنشینی در اردبیل ۶۸ درصد است و در نقطه مقابل نرخ روستانشینی نیز به کمتر از ۳۲ درصد رسیده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ضرورت توجه به عمران و آبادانی روستاها و آبادی ها را برای کاهش جابجایی و مهاجرت روستانشینان به شهرها یادآور شد و بیان کرد: در توزیع اعتبارات سعی شده تا مناق محروم و کمتر توسعه یافته در اولویت اصلی باشند.

شایقی گفت: در توزیع اعتبارات استانی فراتر از شاخص جمعیت شاخص محرومیت، جمعیت بیکار، فاصله از مرکز استان و روستاهای بالای ۲۰۰ نفر ساکن در کانون توجه قرار گرفته تا براساس این شاخصه ها ضریب توزیع اعتبارات را شاهد باشیم

وی تصریح کرد: در سال گذشته ۶۴۵ میلیارد تومان اعتبار استان براساس ۱۴ شاخص توزیع شد تا بخشی از محرومیت ها در مناطق روستایی و محروم استان رفع شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ادامه داد: استان اردبیل در رشد اقتصادی نیز وضعیتی به مراتب بهتر از میانگین کشوری دارد به طوری که رشد اقتصادی کشور ۳.۳ درصد و استان اردبیل ۳.۷ درصد اعلام شده است.

شایقی افزود: نرخ بیکاری در این استان ۱۲.۹ درصد تعیین شده و در فصول مختلف سال نیز این نرخ متغیر است.

وی گفت: در برخی از فصول سال نرخ بیکاری استان تک رقمی شده و قطعا امسال با راه اندازی واحدهای تولیدی جدید و اشتغال ایجاد شده در سال جهش تولید با مشارکت مردم امیدواریم این نرخ تعدیل شود.

کد خبر 6095544

دیگر خبرها

  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • یادداشت: پیغامی برای هاشم بیگ‌زاده!
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • بررسی مطبوعات روز/ آقای «ب.ز»، عکس یک روزنامه های امروز ️
  • حق پخش فقط متعلق به استقلال و پرسپولیس نیست
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است